Nederlands paviljoen in China | IE EXPO Shanghai 2021 | Nieuwsbericht | DCCC

Nederlands paviljoen in China | Nieuwsbericht | DCCC

Mar. 11 – IE Expo China is dé beurs in Azië waar het gaat om technologische oplossingen voor milieuvraagstukken op het gebied van water, afval, lucht en grond. China environmental protection, De jaarlijkse beurs vindt plaats van 20 tot 22 april 2021 in Shanghai.

Nederlands paviljoen in China

 

IE Expo China is dé beurs in Azië waar het gaat om technologische oplossingen voor milieuvraagstukken op het gebied van water, afval, lucht en grond. De jaarlijkse beurs vindt plaats van 20 tot 22 april 2021 in Shanghai. Oost NL, als programma manager van GO4EXPORT, RVO, het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en het NBSO in Wuhan organiseren in samenwerking met partners binnen Trade & Innovate NL een Nederlands paviljoen tijdens IE Expo China 2021. We bieden u dit jaar een paviljoen aan waarin u uw Aziatische vertegenwoordiging de kans geeft uw producten en diensten onder de aandacht te brengen. Een effectieve manier om met uw bedrijf zichtbaar te zijn voor een relevante Chinese doelgroep, tegen minimale kosten voor een optimaal resultaat.

 

Deelname aan het Nederlandse paviljoen levert op:

 

  • Minimaal 6 m² in het paviljoen met herkenbare Nederlandse branding;
  • Vermelding van uw bedrijfsprofiel in een tweetalig bedrijvenoverzicht;
  • Vermelding in media-uitingen in zowel Nederlandse als Chinese media;
  • Welkomstdiner namens de Nederlandse ambassade in Beijing en het consulaat generaal in Shanghai;
  • De mogelijkheid om uw bedrijf te presenteren tijdens een pitch-event op de beurs, gevolgd door een netwerkbijeenkomst in het paviljoen.

 

Waarom deelnemen aan het Nederlandse paviljoen:

 

In een land waar de groeiende vraag naar milieutechnische oplossingen het aanbod overstijgt, staat de Chinese milieusector voor grote uitdagingen. De normen worden strenger en steeds vaker aangepast aan internationale standaarden. Lokale overheden moeten zich daarom inspannen om hun milieumaatregelen te verbeteren. De Chinese overheid realiseert zich dat deze uitdagingen vragen om versoepeling in de milieusector en het toelaten van buitenlandse technologie en expertise. Deze urgente vraag blijft ondanks Covid-19 gewoon overeind.

 

Omdat Nederland uitblinkt op het gebied van milieutechnologie, liggen er kansen over de hele breedte van deze sector, zowel bij het winnen, zuiveren, distribueren en het gebruik van (industrieel afval) water, als bij bodem- en luchtzuivering. Door met uw bedrijf deel te nemen aan het Nederlandse paviljoen krijgt u de mogelijkheid om uw bedrijf te presenteren tijdens de één van de belangrijkste beurzen in Azië.

 

Meer informatie over de ontwikkelingen van deze sector in China (rapporten en artikelen):

 

 

Interesse?

Wilt u via uw vertegenwoordiging deelnemen aan het Nederlandse paviljoen tijdens de IE Expo China, of heeft u vragen over deelname? Neem dan contact op met

Mr. Martijn Drost

Contactpersoon

Tel: +31628627932

Email: martijn.drost@oostnl.nl