NL-nOeser winnaar CN-E-commerce Bootcamp – Nieuwsbericht | DCCC

NL-nOeser winnaar CN - E-commerce Bootcamp – Nieuwsbericht | DCCCNov. 29 – Het kinderkledingmerk nOeser gaat China veroveren. nOeser is uit 10 pitches gekozen als een van de winnaars van de China E-commerce bootcamp. De baby- en kinderkleding van nOeser is van biologische materialen en wordt geproduceerd op een verantwoorde manier.

‘nOeser wil zich als luxemerk postioneren op de Chinese markt  –  Hiervoor help ik met markt- en sectorinformatie. Daarnaast heb ik waardevolle contacten uit ons buitenlandnetwerk aangedragen. We onderzoeken de mogelijkheden voor een zakenpartnerscan.’

Grote afzetmarkt – China is uitgegroeid tot het grootste e-commerce land ter wereld. Het land biedt een grote afzetmarkt. Een team van China-experts gaat de winnaars helpen met een succesvolle start in deze interessante markt. In 4 bootcampsessies delen de experts hun kennis op het gebied van regelgeving, logistiek, markttoegang, en marketing en sales.

China E-commerce Bootcamp – De China E-commerce Bootcamp is een initiatief van de ShoppingTomorrow-expertgroep ‘E-commerce to China’. De expertgroep bestaat uit adviseurs van RVO.nl, de Kamer van Koophandel (KvK), ontwerpbureau Link Design, CGCB Internationals, trendbureau Spizes, Webpower & AgencyChina, R&P China lawyers, groothandel WGM BV, WebshopinChina.com en PostNL. Gezamenlijk heeft het team meer ervaring met China.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.