AF-KLM bekijkt joint venture vracht in China – Nieuwsbericht | DCCC

AF-KLM bekijkt joint venture vracht in China – Nieuwsbericht | DCCCOkt. 23 – Air France-KLM en China Southern Airlines overwegen hun samenwerking op het gebied van vrachtvervoer uit te breiden tot een volledige joint venture. Dat laat de Frans-Nederlandse luchtvaartcombinatie weten.

China Southern, de grootste luchtvaartmaatschappij van China, en Air France-KLM werken al sinds 2015 samen. De luchtvaartmaatschappijen onderzoeken nu onder meer de mogelijkheden om routes aan elkaar te knopen om zo een groter netwerk te kunnen bouwen. Daardoor kunnen klanten van Air France-KLM ook vracht vervoeren naar bestemmingen waar China Southern op vliegt en vice versa.

Ook moet de samenwerking op belangrijke luchthavens worden uitgebreid. Daardoor kunnen de maatschappijen gebruik maken van elkaars faciliteiten op Schiphol, Parijs, Shanghai en Guangzhou. Verder wordt er gekeken naar nieuwe mogelijkheden voor zakelijke post en spoedverzendingen.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.